Završeno saslušanje Veljka Ražnatovića (17)! - iKragujevac


Hronika

Veljko Ražnatović (17), sin Svetlane i Željka Ražnatovića Arkana, saslušan je danas u policijskoj stanici Savski venac zbog navodnog premlaćivanja maloletnog Mihaila Jovanović (17) u Ulici Ljutice Bogdana 1.

Saslušanje je završeno oko 13 časova, a njemu je omogućeno da zbog velikog broja fotoreportera i novinarskih ekipa izađe na zadnji izlaz. On je posle saslušanja seo u džip i otišao.

Podsetimo Veljko Ražnatović je danas pre podne nešto pre 11 sati stigao saslušanju u policijskoj stanici Savski venac zbog navodnog premlaćivanja maloletnog Mihaila Jovanović (17) u Ulici Ljutice Bogdana 1.

Njegovo saslušanje je započelo u 11 časova, a na salušanje Veljko Ražnatović je stigao sam u pratnji obezbeđenja, a u zgradi policije su se pojavili i drugi učesnici sukoba. On bi trebao da odgovori policajcima šta se dogodilo u utorak uveče ispred njegove kuće i da li je učestvovao u premlaćivanju Jovanovića.

Pretučeni Mihailo Jovanović u zgradi policije na Savskom Vencu pojavio se u 10 sati i on je policajcima ispričao kako je došlo do premlaćivanja.

Podsetimo maloletni Mihailo Jovanović (17) primljen je sinoć oko 23 sata u Urgentni centar sa tvrdnjom da ga je u Ulici Ljutice Bogdana 1 pretukao Veljko Ražnatović (17), sinSvetlane i Željka Ražnatovića Arkana.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu