Dva hapšenja u Kruševcu - iKragujevac


Hronika

 Kruševačka policija je odredila mere zadržavanja N. P. (31) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i N. S. (40) iz okoline Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Kako je saopštila danas Policijska uprava u Kruševcu, policijski službenici Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave u Kursevcu su juče, po odobrenju Višeg javnog tužilaštva, odredili meru zadržavanja N. P. (31) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Postoje osnovi sumnje da je N.P. radi prodaje, držao i prenosio biljnu materiju za koju se sumnja da je marihuana, bruto težine 2.104 grama, spakovanu u četiri paketa.

U njegovom stanu je pronađena i bela praškasta materija za koju se sumnja da je opojna droga, bruto težine 16 grama.

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu su, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva, odredili meru zadržavanja N. S. (40) iz okoline Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu