As soon as you open an account Bet365 will send you a 10 digit Offer Code via email. Receive Your £200 bet365 Welcome Promo Bonus plus £50 Mobile Promo

Hronika

 Kruševačka policija je odredila mere zadržavanja N. P. (31) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i N. S. (40) iz okoline Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Lajkujte najposećeniji informativni portal u Šumadiji!

Kako je saopštila danas Policijska uprava u Kruševcu, policijski službenici Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave u Kursevcu su juče, po odobrenju Višeg javnog tužilaštva, odredili meru zadržavanja N. P. (31) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Postoje osnovi sumnje da je N.P. radi prodaje, držao i prenosio biljnu materiju za koju se sumnja da je marihuana, bruto težine 2.104 grama, spakovanu u četiri paketa.

U njegovom stanu je pronađena i bela praškasta materija za koju se sumnja da je opojna droga, bruto težine 16 grama.

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu su, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva, odredili meru zadržavanja N. S. (40) iz okoline Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

×