DNEVNI HOROSKOP ZA 2. AVGUST: Devica ima sreće u ljubavi, Strelac u poslu, a ovaj znak treba da razmisli o odmoru - iKragujevac


Dnevni horoskop

Ovan
Ljubav:Napokon dobijate pozitivne signale. Proverite svoju sreću, budite dovoljno hrabri pred novim emotivnim izazovima.
Posao: Vaša motivacija i ponašanje pred saradnicima deluju »besprekorno«. Rezultati potvrđuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti.
Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Bik
Ljubav: U susretu sa bliskom osobom, prikrivanjem istine samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Postupite po svojoj savesti.
Posao: Neko kritikuje Vas način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine, budite razumni i prihvatite nečiji savet.
Zdravlje: Slobodno vreme posvetite psihofizičkoj rekreaciji, opustite se.

Blizanci
Ljubav: Jaki izlivi strasti ili emocija Vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.
Posao: Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o novim poslovnim prilikama.
Zdravlje: Važno je da se pravilno zaštitite od stresnih situacija.

Rak
Ljubav: Pokažite da imate dobru volju. Učinite sve što je potrebno da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo.
Posao: Neko ima veliki uticaj na Vaš način razmišljanja. Postoji osoba koja Vas podstiče na pozitivne promene u izražavanju.
Zdravlje: Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu.

Lav
Ljubav: Imate utisak da partner vešto prikriva određene detalje u svojoj priči, što dodatno utiče na Vaše mrzovoljno raspoloženje.
Posao: Razmislite na koji način treba da poboljšate svoj društveni ili poslovni uticaj. Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspeh.
Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Devica
Ljubav: Nema razloga da strogo ocenjujete nečije ponašanje i Vama se dešava da pravite različite propuste. Ne budite sitničavi.
Posao: Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima i da ispoštujete osnovna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji.
Zdravlje: Izbegavajte loše navike ili nezdravu ishranu.

Vaga
Ljubav: Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi. Ublažite svoje kriterijume.
Posao: Uporno zagovarate svoje profesionalne ciljeve. Sve se svodi na sposobnost dobre procene i uspešnog delovanja na različitim nivoima.
Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i »zrno mudrosti«.

Škorpion
Ljubav: Rasčistite sa iluzijama. Ne možete dobiti ono što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi ili predlaže bliska osoba.
Posao: Iskrenost u poslovnom dijalogu ne izaziva veliko oduševljenje kod saradnika. Nema razloga da dokazujete svoju superiornost.
Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija i neka mirnija zabava.

Strelac
Ljubav: Važno je da razlikujete i uvažavate prave vrednosti, pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite ono što dobijate.
Posao: Poslovni dogovor Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta.
Zdravlje: Priuštite sebi neke lepe »sitnice«, kao recept za dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav: Želite da izenadite voljenu osobu, ali Vam nedostaje dobra prilika. Nakon neuspelih pokušaja lako odustajete od svojih namera.
Posao: Proverite informacije o poslovnim prilikama. Nema razloga za razmetljivo ponašanje prilikom susreta sa saradnicima.
Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Vodolija
Ljubav: Zaboravite na avanturističke porive. Nemojte razočarati osobu koja veruje u Vašu emotivnu privrženost i naklonost.
Posao: Nemojte dozvoliti da neko preuveličava Vaš neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa.
Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Ribe
Ljubav: Osoba koja privlači Vaše interesovanje pokazaće se u najboljem svetlu. Odgovorite na sličan način i u skladu sa lepim manirima.
Posao: Neko ima dobre namere. Zadržite optimizam, ponekad je »prvi utisak« od presudnog značaja za celokupni tok događaja.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu