Dnevni horoskop za 17. jul 2018: Škorpija strastvena bomba, Ovan nezreo, Vodolija super - iKragujevac


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 17. jul 2018: Ovan nezreo, Bik strpljiv, Blizanci svoji, Rak bez kontrole, Lav i Devica u ljubavi, Vaga i Strelac zajedno sanjaju, Škorpija strastvena bomba, Jarac skučen, Vodolija super, glavobolja za Ribe. Ovo je današnji dnevni horoskop za 17.07.2018. godine.

OVAN

Posao

Danas ćete biti skloni donošenju bitne odluke, jer osećate veliki zamor već neko vreme. Želite sebi da priredite novu vrstu obaveze i da počnete u tome da uživate.

Ljubav

Na emotivnom segmentu vam se ne savetuje veća promena i ne savetuje se da ulazite u veće konflikte. Pokažite dozu zrelosti, kada su u pitanju muško-ženski odnosi.

Zdravlje

Imate određenu dozu besa u sebi.

BIK

Posao

Imate potpuno pravo da se opustite i poželite nešto više. Moraćete da vodite ozbiljan razgovor sa svojim nadređenim u narednom pariodu, jer vam sledi promena na radnom mestu.

Ljubav

Pokazujete dozu strpljenja kada su emocije u pitanju i ne želite da se otvoreno postavite partneru koji vas pomalo iskušava.

Zdravlje

Grlo vam je osetljivo na promenu.

BLIZANCI

Posao

Vreme je da počnete da razmišljate o novčanom prilivu koji već dugo očekujete. Morate da se vodite određenim entuzijazmom ovaj put kako biste se suzdržali od nepotrebnih komentara.

Ljubav

Isuviše ste svoji da nekome u potpunosti pripadnete. Imate svoje ideje i ne žalite se na tretman koji dobijate od partnera.

Zdravlje

Solidno.

RAK

Posao

Ukoliko se budete odlučili za ortačku priču na vašem poslovnom planu budite kolegijalni i otvoreni za nešto više, jer imate dovoljno aspekata koji vam daju do znanja da nije sve u vašim rukama.

Ljubav

Pokušavate da ostavite utisak na osobu sa kojom ste zapravo u vezi, ali može ovde da bude i povremenih nesuglasica.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

LAV

Posao

Vaša zvezda vodilja ima odličan putokaz na polju posla. Na vama je da samo pokušate da se okrenete pozitivnim stvarima u svom životu i mnogo toga može da vam se ispuni.

Ljubav

Možda odlučite ovaj put da sami provedete dan. Predah koji ste mislili da sebi obezbedite će vam pomoći da napunite baterije.

Zdravlje

Treba vam više sna.

DEVICA

Posao

Ne odustajete od ideje da nešto konkretno uradite za sebe. Biće prilike da se okrenete pravim stvarima ovaj put.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi sa jednim Lavom možete da budete bezbrižni, jer emocije će vam biti doslovno uzvraćene.

Zdravlje

Nemate većih problema.

VAGA

Posao

Dovoljno se naoružavate znanjem u oblasti kojom se bavite da ćete pokušati da dobijete određeno priznanje.

Ljubav

Sledi vam prijatan suret sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Ukoliko je to jedan Strelac možete da budete na putu ostvarenja svojih snova.

Zdravlje

Kičma vam je slabija strana.

ŠKORPIJA

Posao

Možda vas drugi doživljavaju kao mudraca i nekoga ko zapravo poznaje materiju o kojoj priča. Imaćete i pristalice koje će vas voditi dalje u diskusiju.

Ljubav

Vaša strastvenost je veća nego obično. Možda niste svesni da vas jedna osoba posmatra i želi od vas nešto konkretno.

Zdravlje

Stomak vam je slaba zona.

STRELAC

Posao

Konačno ćete izaći iz lošijeg perioda i nećete žaliti za nečim što je uistinu prošlo odavno. Pripremate se za potpuno novi početak.

Ljubav

Oni koji su u braku mogu da odahnu na uštrb trzavica, koje su imali u prethodnom priodu. Sledi vam pomirenje.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

JARAC

Posao

Još uvek se osećate skučeno u svom prostoru i ne želite sebi da priznate da nemate snage niti volje da nešto više poželite od trenutne situacije u kojoj se nalazite.

Ljubav

Ljubavni segment je ovaj put dominantan, ali vi se lično osećate loše I bezvoljno. Morate da radite na sebi da poboljšate kvalitet života.

Zdravlje

Odmarajte se.

VODOLIJA

Posao

U društvu ili individualno vi se osećate odlično. Možete imati iznenadne goste, pa ih dočekajte onako kako vi to najbolje umete.

Ljubav

Osećate se povremeno usamljeno i da partner nije zaboravio nekoga od ranije. Karmička priča se nastavlja.

Zdravlje

Volite sport.

RIBE

Posao

Imaćete dovoljno dobar i inteligentan stav da zaslužujete mnogo više. Ukoliko osetite da vas ne razumeju u trenutnom okruženju, možete da budete skloni radikalnim promenama i da jednostavno odete.

Ljubav

Osetljivi ste na kritiku i ne želite da učestvujete u većim raspravama. Nije loša ideja da poželite nešto bolje za sebe ovaj put.

Zdravlje

Moguća glavobolja.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu