Dnevni horoskop za 10. jul 2018: Blizanci u sosu, Vaga u klinču, Jarac motivisan - iKragujevac


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 10. jul 2018: Ovan odsutan, Bik ima udvarača, Blizanci u sosu, Rak se menja, Lav neraspoložen, Devica na zadatku, Vaga u klinču, Škorpija hedonista, kod Strelca zamršeno, Jarac motivisan, Vodolija pred zidom, Ribe solidno. Ovo je današnji dnevni horoskop za 10.07.2018. godine.

OVAN

Posao

Ne pokazujete određenu dozu entuzijazma kao ranije. Budete dovoljno odlučni u onome što želite na svom poslovnom segmentu.

Ljubav

Neko vam se otvoreno udvara i vi volite da se dobro provedete. Moraćete da budete dovoljno prisutni za svoja očekivanja.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

BIK

Posao

Volite svoj posao i neće vam teško pasti ukoliko se budete i danas angažovali na svom zadatku, koji ne može da čeka.

Ljubav

Ne pokušavajte da se oduprete utisku da nešto nije u redu kada su emocije u pitanju vašeg partnera. Neko vam se uporno udvara.

Zdravlje

Smanjite slatkiše.

BLIZANCI

Posao

Niste sami u sosu u kome ste se našli. Imate dovoljno saradnika na koje mošete deo zaduženja da prenesete ovog puta.

Ljubav

Volite flert i ne odustajete od jedne osobe na koju često mislite. Pokušačete da dođete do načina da se otvoreno postavite pred većim izazovom na emotivnom planu.

Zdravlje

Predeo grla vam je osetljiviji.

RAK

Posao

Posao kojim se vi bavite je zamoran i vi ste skloni većoj promeni nego inače. Morate da budete dovoljno u fokusu svojih problema kako bi ih na vreme rešili.

Ljubav

Ukoliko ste dama, možete da imate odličan period pred vama, jer ste skloni rasterećeno da ulazite u vezu i da se ne okrećete od ovako dobrih aspekata.

Zdravlje

Stomak vam je slabija regija.

LAV

Posao

Ne želite da razmišljate o poslovnom segmentu kojiko o novom poslovnom segmentu. Imate potrebu mnogo toga da promenite u narednom periodu.

Ljubav

Umete da budete loše rapoloženi samo u posebnim situacijama, a takva bi mogla upravo danas da se desi. Povucite se na vreme.

Zdravlje

Pokušavate da izbegnete slatkiše.

DEVICA

Posao

Na poslovnom zadatku koji vam je odavno dodeljen vi ne želite još da ga privedete kraju. Morate da budete dovoljno otvoreni za nove izazove.

Ljubav

Imate nameru da se dobro zabavite i da ne pokušavate da se izvučete bez jačeg emotivnog segmenta. Partner bi mogao da vam imponuje ovaj put.

Zdravlje

Vodite zdrav život.

VAGA

Posao

Kada je u pitanju poslovni segment, morate da budete skloni naglim promenama i na taj način da se prilagodite konkurenciji koja vas na jedan način istiskuje sa tržišta.

Ljubav

Ukoliko ste u braku ne pokušavajte da uđete u svađu koja vas vodi u lošiji ambijent. Pokušajte da se bavite svojim temama.

Zdravlje

Izbor hrane može da vam bude loš.

ŠKORPIJA

Posao

Imate odličan poslovni period, ali danas ćete biti skloni hedonizmu. Pokušajte da napunite baterije, figurativno rečeno.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi sa jenom Vodolijom imaćete izuzetno dobar period. Pokazujete da ste zaljubljeni i ne štedite poljupce.

Zdravlje

Imate pojačanu tenziju.

STRELAC

Posao

Vaša zaduženja su u redu i nema potrebe da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama koje su došle kao kratke poruke ili planetu Merkur.

Ljubav

.
Ukoliko ste u vezi, ne očajavajte kada su u pitanju odsutnost vašeg partnera i nedostatak emocija. Trenutno ste u zamršenoj situaciji.

Zdravlje

Solidno.

JARAC

Posao

Imate dovoljno motiva da neke aktivnosti privedete kraju pa ćete se dovoljno zadržati na poslovnom segmentu kako bi što bolje doveli do kraja svoje aktivnosti od ranije.

Ljubav

Ističete svoje negativne osobine i ne želite da dajete do znanja da vam je stalo do osobe na koju ste često mislili. Pokušajte da budete fleksibilniji.

Zdravlje

Ne marite za svoje zdravlje.

VODOLIJA

Posao

Možda ste spremni na nešto više angažovanja ovaj put, ali zasigurno ne da ostanete i sami u poslu. Pokažite da ste timski igrač.

Ljubav

Otežanja koja imate su ovaj put malo teža kada su u pitanju emocije. Ne dobijate dovoljno pažnje od partnera i spremni ste na radikalnu promenu.

Zdravlje

Imate određenu dozu stresa.

RIBE

Posao

Poslovni ambijent koji ste zapostavili ćete morati da nadoknadite u narednom periodu, jer ne možete da ostavite nezavršen započeti posao.

Ljubav

Imate solidne aspekte za nešto više na emotivnom planu. Vaš partner ne želi da vas napusti pa ni posle nesuglasica koje ste imali.

Zdravlje

Ne pokušavajte nešto da menjate.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu