DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JUL: Device dobijaju odličnu poslovnu ponudu, a ovaj znak očekuje opasan flert - iKragujevac


Dnevni horoskop

 

Ovan

Zadržite svoje probleme za sebe, ne opterećujte partnera. Ako ste slobodni, ne zapostavljajte previše privatni život zbog posla. Veoma ste komunikativni.

Bik

Moguće su neke promene vezane za posao. Nemojte se preforsirati. Nervozni ste zbog porodičnih problema. Bilo bi dobro da se danas posvetite sebi.

Blizanci

Posvetite više vremena partneru, nemojte biti sebični. Slobodni, vreme je za zabavu i izlaske. Nije idelan dan za posao, već za završavanje započetih obaveza. Odradite šta morate, pa ostatak dana provedite u krugu porodice.

Rak

Ostvarite kontakt sa osobom koja Vam se dopada. Ako ste zauzeti, popričajte sa partnerom o problemima koje imate. Prijatelji mogu biti velika podrška u vezi sa bilo čim što Vas opterećuje.

Lav

Danas je idealan dan za bitne dogovore. Postoji mogućnost za neka nova poznanstva. Dajte sve od sebe na poslu, budite temeljni, ne zabušavajte. Drugi će primetiti ako bilo šta ne bude kako treba.

Devica

Emotivno ste stabilni. Danas ćete biti prilično zadovoljni uspehom na poslu. Ono što je bitno je da danas ne treba da budete površni, jer to neće biti dobro za Vas.

Vaga

Danas je dan za putovanje, druženje, relaksaciju. Iskoristite dan za viđanje sa dragim osobama. Posao Vas opterećuje i ne možete da prestanete da mislite na obaveze.

Škorpija

Danas bi trebalo da napravite plan rada za naredni period. Spavajte više. Nemojte se premarati danas. Iscrpljuju Vas kontakti sa drugima.

Strelac

Ne zapostavljajte partnera. Budite otvoreni i iskreni što se tiče toga kako se osećate. Strastveni ste. Izdvojite više vremena za razonodu.

Jarac

Ne morate baš svaki dan da radite, ali možete isplanirati narednu nedelju. Energični ste i sjajno se osećate. Imate utisak da Vam sve ide od ruke i osećaj Vas ne vara.

Vodolija

Napeti ste zbog novca. Mogući su povećani troškovi. Bavite se nekom fizičkom aktivnošću. Potrebna Vam je motivacija.

Ribe

Pazite na sitnice na poslu, jer ako budete pravili greške, čak i najmanje, to neće biti dobro. Potrudite se da se ne zamerate saradnicima. Razgovorom možete sve lako rešiti, ne libite se da kažete ako imate problem sa bilo čim.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu