Dnevni horoskop za 6. jul 2018. godine: Saznajte kako su vam zvezde naklonjene - iKragujevac


Dnevni horoskop

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 6. jul 2018. godine

Ovan 21.3.- 20.4.

Ranije stečeno umeće i pronicljivost u profesionalnom poduhvatu doneće vam veliku pohvalu zbog doprinosa dobrobiti čitavog kolektiva. Imponuje vam flert sa osobom iz bliže okoline. Zavodljivi ste i nestrpljivo čekate ishod. Ovnovi koji su u vezi će danas imati zanimljiv dan. Izvedite partnera napolje, preuzmite inicijativu i lepo se provedite. Korigujte ishranu.


Bik 21.4.-21.5.

Nailazite na nepredviđene komplikacije. Kolege se oglušavaju o zamerke koje upućujete. Ali, to nije razlog za burne reakcije i svađu koja će samo vas skupo koštati. Objasnite partneru šta može da očekuje od vas bez praznih obećanja i preterivanja. Veče provedite negde sa partnerom, daleko od kuće, daleko od svih.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Na pomolu su nepredviđene teškoće u razgovoru sa kolegama, ali na vama je da ostanete maksimalno profesionalni i iznad situacije. Budite iskreni prema osobi koju volite. Iskažite šta vam smeta i šta bi se moglo korigovati da biste oboje bili srećniji. Stomačne tegobe.


Rak 22.6. - 22.7.

Na pomolu su zanimljivi događaji. Vodite više računa o tome šta govorite u društvu kolega. Poslovni poduhvat će imati dobar ishod ukoliko činite mudre poteze. Osobu koju volite zanimaju vaše zamisli i u njoj vidite oslonac. Otvorite se malo više, ima nekih stvari koje partner ne zna o vama, recite partneru o čemu razmišljate i maštate.


Lav 23.7.- 22.8.

Akcenat je na vašim ambicijama i želji da vaši rezultati budu primećeni, ali nećete uspeti ukoliko ne pronađete pomoć. Kolege imaju utisak da ste suviše sitničavi i u oblacima. Kada je reč o ljubavi, savetujemo vam da se klonite ljubavnih izleta i flerta sa nepoznatima. Kako zaljubljeni Lavovi tako i oni koji traže partnera. Danas nije dan za flert. Jačajte imunitet.


Devica 23.8. - 22.9.

Bitno je da održite svoju reputaciju i dobre odnose sa kolegama. Moguć je nesporazum u dijalogu, ali izvucite pouku iz svega toga. Na oprezu ste kada je reč o emocijama, a u stvari čeznete za nečim novim. Popričajte sa partnerom, neka vam partner pruži to nešto “novo”.


Vaga 23.9. - 22.10.

Shvatate da je ustvari vreme za neke nove solucije, ali ipak zagovarate na nekom ustaljenom načinu poslovanja. U razgovoru sa kolegama namećete svoje stavove. Na emotivnom planu revoltirani ste manjkom pažnje od strane osobe koju volite. Iskren razgovor rešiće problem. Moguća prehlada.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Radi realizacije poslovnih zamisli neophodno je da vas neko podrži. Čudo se neće desiti, a rešenje je u pribavljanju izvesnih podataka o zadovoljavajućim šansama. Upotrebite neki trik da zaintrigirate osobu koja vam se sviđa. A vi Škorpije u vezi, partneru ukažite više razumevanja. Predveče partnera za ruku i krenite nekuda, bilo kuda, samo da ste zajedno.


Strelac 23.11.- 21.12.

Dobijate mnogo obaveštenja u kojima se krije ključ za razrešenja nekih nedoumica na radnom mestu, samo je neophodno da ih shvatite na pravi način. Vama i partneru sviđaju se totalno nespojive stvari i stavovi vam se razilaze. Dogovor uz uvažavanje drugačijeg stava je rešenje.


Jarac 22.12.- 19.1.

Ne prihvatajte sumnjivi poslovni predlog. Sačuvajte za sebe svoje kreativne predloge jer se bliži povoljniji trenutak da ih saopštite. Osoba koju volite kao da je zbunjena nekim vašim postupcima i traži objašnjenja. Razjasnite stvari na vreme i nemojte ništa gurati pod tepih. Napeti ste.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Upuštanje u rizične solucije moglo bi se okončati u vašu štetu. Trenutno stanje na radnom mestu nije baš najbolje i vreme je da predupredite moguće opasnosti. Manji problemi na ljubavnom planu mogu se prevazići većom dozom razumevanja. Sve probleme koje ste imali biste danas mogli lepo da rešite, pa pokušajte! Hronične tegobe.


Ribe 20.2.- 20.3.

Sigurni ste u sebe i oslonac vidite u kolegama. Podstičete timski rad i na pravi način delite odgovarajuća zaduženja kolegama. Sreća je na vašoj strani i u kada je reč o finansijskim transakcijama. Potajno vam se sviđa neka zauzeta osoba. Nemojte nepromišljeno da podstičete flert. Dobro se osećate.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu