Dnevni horoskop za 4. jun 2018: Vaga radi na sebi, Rak labilan, Jarca muči ljubavna karma - iKragujevac


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 4. jun 2018: Ovan tvrdoglav, Bik nestrpljiv, Blizanci bez inspiracije, Rak labilan, Lav u velikoj prilici, Devica ima novu ideju, Vaga radi na sebi, Škorpija okreće kolo sreće, Strelac bez novca, Jarac gazi ka promeni, Vodolija nepropisno, loše iskustvo za Ribe. Ovo je današnji dnevni horoskop za 04.06.2018. godine.

OVAN

Posao

Ostajete pri svom stavu dosta tvrdokorno. Ne želite da menjate pravac kojim ste krenuli samo zbog činjenica koje vam ne znače nešto preterano mnogo. Želite jači finansijski status ovaj put.

Ljubav

Nemate nameru da se poistovetite sa napuštenom osobom. Imate dovoljno svojih prioriteta koji vam odvlače fokus ali toga ste bar svesni.

Zdravlje

Preporučuje vam se više sna ovaj put.

BIK
Posao

Bićete prinuđeni da se suočite sa činjenicom, koja će vam otvoriti jasan put kojim ste krenuli. Nije ni malo lako bilo zalaganje koje ste imali, ali bitan je kvalitet vaših aranžmana.

Ljubav

Ne morate da se laktate ili da dolazite zaobilaznim putem do jače emocije, koliko se savetuje da se povremeno strpite ukoliko ste sami.

Zdravlje

Moguća upala grla.

BLIZANCI

Posao

U novcu ne oskudevate koliko u idejama koje trenutno nemaju jaču potporu za ono što lično želite da sprovedete kao dobitnu kombinaciju. Ostajete pri svom zadatku koji trenutno imate bez obzira kakav je.

Ljubav

Privlače vas mlađe osobe. Izuzetno dobra energija, koju možete da očekujete u narednom periodu vam nosi nešto posebno.

Zdravlje

Bavite se više fizičkom aktivnošću.

RAK

Posao

Ukoliko ste novi na polju posla ne dopustite da vas nešto tek tako demorališe kada su međuljudski odnosi u pitanju. Neko se ne slaže sa vašim mišljenjem ovaj put. Budite iskreni prema sebi bez izuzetka.

Ljubav

Partner vas ne razume u potpunosti, kada su emocije u pitanju. Ostaćete uskraćeni za nečije razumevanje ovaj put.

Zdravlje

Imaćete pomalo težak dan.

LAV

Posao

Kada je vaša poslovna šansa u pitanju, trenutno imate jako dobre aspekte na polju karijere, koja vam donosi mnogo više mogućnosti i konkretizacije kroz rad sa saradnicima. Oslonite se na jednu Devicu.

Ljubav

Ukoliko ste u braku nemate nameru da provodite vreme raspravljajući se oko činjenica, koje vam ne donose rešenje problema.

Zdravlje

Odmarajte se.

DEVICA

Posao

Neka nova ideja vam je pala na pamet! Jedva čekate da je predložite svojim saradnicima. Važno je da slobodno iznesete svoje mišljenje.

Ljubav

Primećujete da vaš stav ponekad ide u pogrešnom pravcu, kada su emocije u pitanju, koje i ne dobijate u onoj meri koju priželjkujete.

Zdravlje

Volite da se opuštate.

VAGA

Posao

Nemate razloga da očajavate, koliko bi bilo dobro da se na vreme angažujete na finansijskom segmentu, kako bi imali mnogo više novca nego konkretno sada.

Ljubav

Ne možete druge da menjate, koliko možete da imate isključivo rad na sebi. Partner je neko ko može i da ode bez većeg razloga.

Zdravlje

Imate poveću dozu besa u sebi.

ŠKORPIJA

Posao

Umećete mnogo toga da pridobijete u svoju korist i da se ne žalite na eventualno propuštene šanse, koje su vam promakle još u ranijem pokušaju da nešto više dobijete.

Ljubav

Partner vam je još uvek zauzet poslovnom stranom. Privlači ga sigurnost, koja mu treba i ne želi u mnogo čemu da oskudeva.

Zdravlje

Nazeb.

STRELAC

Posao

Pomalo vas plaši cela situacija oko novca, jer ste uvideli već odavno da vam ne idu od ruke promene, koje ste napravili za vrlo kratko vreme. Pokušajte da budete dobro obavešteni.

Ljubav

Imate pomalo tvrdoglavog partnera, koji ponekad misli samo o sebi i svom novčaniku. Biće i boljih dana.

Zdravlje

Radite na imunitetu.

JARAC

Posao

Kada su vaše odluke u pitanju, ne donosite ih za kratko vreme. Potrebno je određena doza promene datih problema, pa tek onda ostvarenje cilja kome stremite. Ukoliko sačekate nećete se pokajati.

Ljubav

Karmička ljubavna priča je nešto što vam ponekad zadaje mnogo muke. Ne umete da se izborite sa datom situacijom.

Zdravlje

Ne prijaju vam vrućine.

VODOLIJA

Posao

Kada je u pitanju posao od ranije na vama je da ga rešite na što jednostavniji način. Ne radite ništa što nije u skladu sa propisima koje morate da imate u glavi svaki put kada se desi veće iznenađenje.

Ljubav

Imate odličnu energiju trenutno na polju emocija. Vaša zvezda vodilja je odlična kombinacija, kada je u pitanju dodatna doza ljubavi. Partner vas voli.

Zdravlje

Rasterećeni ste.

RIBE

Posao

Imaćete loše iskustvo sa kolegom koji je očigledno ljubomoran na vaš poslovni segment u kome ste izuzetno uspešni. Ne dopustite sebi da vas nešto još dodatno razbesni, danas.

Ljubav

Imate dovoljno vremena da se spojite sa osobom na koju često mislite. Morate da imate jači fokus u toku dana na ono što vam znači.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu