Jarac hvata zalet, Strelac očekuje finansijski priliv, Škorpija ima dobar ljubavni život. Dnevni horoskop za 25. april 2018. - iKragujevac


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 25. april 2018.

Ovan

POSAO
Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Morate shvatiti da nečiji znaci odobravanja i veliki komplimenti nemaju svoju upotrebnu vrednost.
LJUBAV
U susretu sa bliskom osobom izbegavajte osetljivu temu ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.


Dnevni horoskop - BIK

POSAO
Stalo vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu. Okupite ekipu saradnika koja obećava moralnu i materijalnu podršku.
LJUBAV
Uzbuđuju vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao sto priželjkujete i u skladu sa vašim raspoloženjem.
ZDRAVLJE
Odlično.


Dnevni horoskop - Blizanci

POSAO
Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali vi se pretvarate kao da to ne primećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da rešite osnovna ograničenja u daljem profesionalnom izražavanju.
LJUBAV
Izbegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.


Dnevni horoskop - Rak

POSAO
Ne treba previše pričati o staroj slavi kada vam se nudi dobra poslovna prilika. Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju. Prihvatite izazov u skladu sa svojim potrebama.
LJUBAV
Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad delujete zbunjeno i neodlučno.
ZDRAVLJE
Dobro.


Dnevni horoskop - Lav

POSAO
Višak ponosa može da vam zasmeta ili da vas navede na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu već sačekajte da se smire uzavrele strasti.
LJUBAV
Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu i činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

 

Dnevni horoskop - Devica

POSAO
Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom i ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. U finansijskom smislu, izbegavajte nepotrebne račune.
LJUBAV
Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.


Dnevni horoskop - Vaga

POSAO
Neko insistira na promeni u zajedničkom dogovoru i koristi malo lukavstvo. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost. Budite realni u proceni svojih mogućnosti.
LJUBAV
Neko vam nudi svoje razumevanje i beskrajnu pažnju. Ali, vi birate pogrešnu osobu i tražite neko dodatno uzbuđenje.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.


Dnevni horoskop - Škorpija

POSAO
U Vašem interesu je da izbegavate sumnjive ponude ili osobu koja vas dekoncentriše u profesionalnom izražavanju. Svako od saradnika treba da se bavi svojim problemima i da završava svoj deo poslovnih obaveza.
LJUBAV
Neodstatak emotivne inspiracije ne predstavlja veliki problem, ali obratite pažnju na partnerove skrivene namere.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.


Dnevni horoskop - Strelac

POSAO
Motivisani ste za uspeh i prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću vaši saradnici. Prijaće vam novi poslovni izazov. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da delujete razočarano.
LJUBAV
Između vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete lako da se dogovorite o zajedničkim planovima.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.


Dnevni horoskop - Jarac

POSAO
Shvatili ste suštinu problema i pokušavate da organizujete svoju okolinu na uspešnije poslovanje. Dobar poslovni potez donosi pozitivan odjek. Važno je da precizno objasnite svoje ideje kako biste dobili podršku saradnika.
LJUBAV
Partner ne želi da vam poveri svoje tajne namere, ali vi ne odustajete lako. Odbijanje vas dodatno podstiče na akciju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.


Dnevni horoskop - Vodolija

POSAO
Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih deluje podsticajno i uzdbudljivo. Vaše poslovne namere, želje i motivi su jasni. Sve se svodi na upotrebu određenih formula koje donose poslovni uspeh.
LJUBAV
Upotrebite neke skrivene adute u nameri da očarate svog partnera. Sve je dozvoljeno ako prija zajedničkim potrebama i ukusu.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.


Dnevni horoskop - Ribe

POSAO
Bez obzira na različite neprijatnosti koje vas prate u susretu sa saradnicima, predstoji vam dobro rešenje. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da izbegavate ishitrene odluke.
LJUBAV
Pokažite da posedujete plemenite osobine, kao što su velikodušnost i empatija prema dragim osobama. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu