Dnevni horoskop za 10. april 2018. godine: Ovan se ulenjio, Bik se oseća snažno, Blizanci da se opuste, Rak dobar u poslu - iKragujevac


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 10. april 2018. godine

Ovan

POSAO
Osoba sa kojom sarađujete nije ispoštovala dogovor o vremenskom roku. Nemojte je osuđivati, već zajedno dovršite posao.
LJUBAV
Pokušavate da navedete partnera da prizna da su vaše sumnje osnovane. Preterali ste sa nepoverenjem i ozbiljno ugrožavate odnos.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.


Dnevni horoskop - BIK

POSAO
Od toga koliko danas budete uradili, zavisi vam dosta toga. Nemojte sada da pogrešite, već budite maksimalno skoncentrisani.
LJUBAV
Došlo je do zahlađenja odnosa i umesto što se mirite sa situacijom, smislite neko rešenje. Ako to ne uradite, kajaćete se.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.


Dnevni horoskop - Blizanci

POSAO
Pokušajte da razmišljate pozitivnije i ako vam nije sve po volji, ne zaboravite da je to samo trenutna situacija a sutra je novi dan.
LJUBAV
Stabilna situacija na emotivnom planu navodi vas na razmisljanje o sledećem koraku. Nemojte da žurite, imate svo vreme ovoga sveta.
ZDRAVLJE
Provodite više vremena u prirodi i na svežem vazduhu.


Dnevni horoskop - Rak

POSAO
Želite više nego što možete i time sebi rušite reputaciju. Usaglasite nekako želje i mogućnosti, ali se danas odmorite od svega.
LJUBAV
Poneseni ste susretom od pre par dana i dolazite u iskušenje da ga ponovite. Nećete pogrešiti ako se odlučite na taj korak.
ZDRAVLJE
Problemi sa vratnim delom.


Dnevni horoskop - Lav

POSAO
Imate utisak da možete mnogo vise ali vam se nije ukazala prilika da pokažete svoj potencijal. Danas ćete je dobiti.
LJUBAV
Očarani ste voljenom osobom i ne želite da mislite ni na šta drugo. Uživajte u današnjem danu, budite srećni ako ste zaljubljeni.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Dnevni horoskop - Devica

POSAO
Osoba od autoriteta ukazuje vam veliko poverenje i naklonost. Potrudite se da je ne razočarate. Partnerima koji danas slave Veliki petak, obavezno pošaljite porukuci, pokažite da mislite na njih.
LJUBAV
Iskoristite današnji Veliki petak onako kako vam osećaj nalaže. Ne razmišljajte o tome šta bi trebalo, već šta želite.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.


Dnevni horoskop - Vaga

POSAO
Trudite se da završite sve svoje obaveze na vreme i to vam polazi za rukom. Zato se danas dobro odmorite. Moguće je putovanje u najskorije vreme.
LJUBAV
Skeptični ste kada je naklonost jedne osobe u pitanju, ali nema razloga za to. Dajte joj priliku da vam se približi.
ZDRAVLJE
Nema promena.


Dnevni horoskop - Škorpija

POSAO
Sve što ste do sada uradili konačno je dalo rezultate. Osećate se zadovoljno i ne skidate osmeh sa lica. Danas se odmorite, zaslužili ste.
LJUBAV
Osobu koju osvajate već duže vreme danas možete doživeti kao manje interesantnu. Precenili ste je. Oni koji su u vezi će se danas lepo provesti.
ZDRAVLJE
Odlično.


Dnevni horoskop - Strelac

POSAO
Imaćete konflikt sa osobom koja vam je bliski saradnik. Izrazite svoje misljenje ali ne trudite se da ga ubedite da ste u pravu.
LJUBAV
Voljena osoba je uz vas ma kako da se osećate. Otvoren razgovor će vam popraviti raspoloženje, ali to ne planirajte tokom praznika, tek kada praznici prođu pričajte i samo pričajte.
ZDRAVLJE
Napetost.


Dnevni horoskop - Jarac

POSAO
Previše ste umorni i ne možete da date svoj doprinos. Ako morate da radite, neka to budu samo neizostavne obaveze.
LJUBAV
Pronalazite način da ne zapostavite voljenu osobu, mada nemate energije ni za sebe. Partner će to znati da ceni.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor i opustanje.


Dnevni horoskop - Vodolija

POSAO
Od danas, počinje bolje razdoblje na poslovnom planu koje bi moglo da potraje i donese vam ostvarenje nekih davnih planova.
LJUBAV
Povoljan dan za one koji su slobodni jer se može desiti interesantno poznanstvo. Važno je da se prepustite i uživate u vikendu.
ZDRAVLJE
Čuvajte grlo i krajnike.


Dnevni horoskop - Ribe

POSAO
Imate priliku da menjate sve čime niste zadovoljni. Nemojte čekati da neko to uradi umesto vas, preuzmite stvar u svoje ruke i promenite stvari na bolje.
LJUBAV
Bilo bi dobro da partneru otvoreno kažete šta vam ne odgovara, umesto što se ljutite i zbunjujete ga. Ne dozvolite da se konflikti sa rodbinom uvuku u vašu vezu.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu