DA LI SU VAM ZVEZDE NAKLONJENE? Dnevni horoskop za 15. mart 2018. godine - iKragujevac


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 15. mart 2018.

Ovan

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednim kolegom delovaće kao neprijatna situacija.
LJUBAV
Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i miran san. Nije svaki izazov vredan rizika.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.


Dnevni horoskop - BIK

POSAO
Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg suparnika.
LJUBAV
Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti vaš san o velikoj sreći, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.
ZDRAVLJE
Odlično.


Dnevni horoskop - Blizanci

POSAO
Ponekad vaša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga vas prate negativni komentari.
LJUBAV
Partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspooženje.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.


Dnevni horoskop - Rak

POSAO
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubeđuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna vam je nečija podrška.
LJUBAV
Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju.
ZDRAVLJE
Previše ste napeti.


Dnevni horoskop - Lav

POSAO
Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti.
LJUBAV
Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamenu ili osobu za koju vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osećati uz osobu koju dobro poznajete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Dnevni horoskop - Devica

POSAO
Ne verujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage da se angažujete na više strana.
LJUBAV
Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.


Dnevni horoskop - Vaga

POSAO
Iako osećate uznemirenost, ostvarujete dobar odnos sa kolegama. Oni su vam neophodni kao lek za prevazilaženje problema koje imate na poslu.
LJUBAV
Pojačanu ljubomoru pokušajte da protumačite na ispravan način. Ne dozvolite da vaš partner zbog toga pati, stvarno to ne zaslužuje.
ZDRAVLJE
Izražena napetost.


Dnevni horoskop - Škorpija

POSAO
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima i nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovni uspeh ne ispunjava vaša očekivanja.
LJUBAV
Delujete uznemireno i zabrinuto i imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.


Dnevni horoskop - Strelac

POSAO
Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima.
LJUBAV
Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.


Dnevni horoskop - Jarac
Jarac
Mesečni horoskop za
mart

POSAO
Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko vam je stalo da ostvarite rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove.
LJUBAV
Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop - Vodolija

POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja dobitnicku kombinaciju i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Važno je da odaberete pravo vreme za to.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Glavobolja.


Dnevni horoskop - Ribe

POSAO
Nema razloga da verujete u neke nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove zadatke.
LJUBAV
U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate, oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako, kao što na prvi pogled izgleda.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu