Dnevni horoskop za 1. mart 2018. – Merkur u sekstilu sa Plutonom: Mogući naleti iskrenosti, razjašnjavanja, objašnjavanja, prepiranja, samouverenih tvrdnji potkrepljenih jakim argumentima… - iKragujevac


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 1. mart 2018. Stigao je mart, a kreće s Merkurom u sekstilu sa Plutonom. Mogući naleti iskrenosti, razjašnjavanja, objašnjavanja, prepiranja, samouverenih tvrdnji potkrepljenih jakim argumentima.

Ovan
POSAO

Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovnoj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na vašu koncentraciju.

LJUBAV

Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nežnosti donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

Bik
POSAO

Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno i zato pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lepe reči ili velika obećanja.

LJUBAV

Partner se žali na vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

Blizanci
POSAO

Imate interesantne ideje, ali na žalost vaša okolina nema dovoljno sluha da vas podrži. Zbog različitih interesovanja među saradnicima, morate da prihvatite kompromis.

LJUBAV

.
Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom o osetljivim temama koje ni do sada niste uspeli pravilno da zaključite. Nema razloga da podižete tenziju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Rak

Imate utisak da saradnici nemaju dovoljno razumevanja za vaše poslovne ideje ili interesovanja. Nemojte rasudjivati na osnovu prvog utiska.

LJUBAV

Između vas i partnera provejava zajedničko nerazumevanja ili nepoverenje. Ali, iznenađenja su moguća u različitim pravcima.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Lav
POSAO

Ne možete staviti znak jednakosti između poslovnog uspeha i nekih privatnih događaja. Imponuju vam različite pohvale koje dobijate.

LJUBAV

Uspeh u javnom životu ne može u potpunosti da vam nadomesti lične želje i emotivne potrebe. Osećate žal za nekim događajima iz sveta intimnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Devica
POSAO

Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese.

LJUBAV

.
Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.

ZDRAVLJE

Dobro.

Vaga

POSAO

Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Budite promišljeni. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje.

LJUBAV

Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje, budite vedriji i strpljiviji. Oboma će značiti.

ZDRAVLJE

Dobro.

Škorpija
POSAO

Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu.

LJUBAV

Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.

ZDRAVLJE

Bolovi u mišićima.

Strelac
POSAO

Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime.

LJUBAV

.
Ponekad priželjkujete više nego što je moguće, a partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Jarac

POSAO

Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese.

LJUBAV

Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

Vodolija
POSAO

Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kao da vas dodatno opterećuje razlićitim zahtevima. Svaki problem ima dobro rešenje.

LJUBAV

Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno.

ZDRAVLJE

Odlično.

Ribe
POSAO

Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o vašem uspehu.

LJUBAV

.
Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Nema razloga da se mnogo potresate.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu