Dnevni horoskop za 15. februar 2018: Lav sumnja u partnera, komplikovan poslovni poduhvat za Blizance, Ribe imaju udvarača - iKragujevac


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 15. februar 2018: Pred nama je četvrtak, a s njim stiže i obilje pozitivne energije koju je pomalo teško ispratiti, posebno za one koji su u lošoj kondiciji.

Ovan
POSAO

Kod proverenih izvora raspitajte se o pojedinostima vezano za poslovni poduhvat koji je ponuđen. Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija.

LJUBAV

Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Ako želite da kažete sve što mislite, pravo vreme je za to, i za smirivanje napetosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik
POSAO

Kolege se slažu sa Vašim viđenjem situacije, što uliva optimizam. Bitno je da na toj uspešnoj lestvici i ostanete, potrudite se da tako i bude.

LJUBAV

Partner danas neće biti u mogućnosti da izađe u susret Vašim željama. Malo sačekajte i videćete da će sigurno sve biti kako treba.

ZDRAVLJE

Mogući su manji problemi sa kožom.

Blizanci
POSAO

U narednom periodu suočavaćete se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vreme, ali to je sada nemoguće.

LJUBAV

Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Dajte i sebi i partneru malo vremena.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Rak

POSAO

Izvesni poslovni sastanak će imati fenomenalan ishod. Pristanite na ponuđenu alternativu – pokazaće se kao isplativa.

LJUBAV

Partneru ukažite više razumevanja i ljubavi. Mislite na ono što oboma odgovara. Danas izađite, prijaće vam dan napolju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Lav
POSAO

Nijedna sitnica ne može da Vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje. Objektivni ste, iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno.

LJUBAV

Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se, izbacite gluposti iz glave, ima lepših stvari o kojima treba da mislite.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Devica
POSAO

Nudite odlične solucije, ali izvesni kolega unosi nervozu i osporava Vas. Pokažite razumevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno.

LJUBAV

Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Danas bi mogao da bude dobar dan da sve nesuglasice koje imate sa partnerom rešite.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

Vaga

POSAO

Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od Vas, ali postupate u skladu sa principima.

LJUBAV

Distancirajte se od osobe koja se poigrava Vašim osećanjima i koja je dokazala da ne treba da joj ne treba verovati.

ZDRAVLJE

Prolazna napetost.

Škorpija
POSAO

Bitno je da održite status koji imate u kolektivu, borite se marljivim radom i zalaganjem! Niste zadovoljnim postignutim, ali ni Vaše kolege nemaju mnogo bolji učinak.

LJUBAV

Uplašeni ste i brinete, imate osećaj da Vas partner zapostavlja. Ako je tako, onda sedite i otvoreno recite partneru šta se vrzma po vašoj glavi, nema šta da izgubite.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac
POSAO

Nepoverljivi ste i najviše verujete svom viđenju situacije na radnom mestu. Ali, umorni ste i nedostaje Vam energije da doprinesete zacrtanim idejama.

LJUBAV

U nedoumici ste vezano za osobu koja Vam signalizira flert. Krijete nešto od partnera. Pazite, partner bi mogao da postane sumnjičav.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Jarac

POSAO

Budite oprezniji u svojim izjavama, birajte reči. Na radnom mestu se dešava nešto u šta niste sasvim upućeni. Otvorite četvoro očiju i pratite šta se dešava.

LJUBAV

Neumoljivi ste prema partneru ili osobi čije ste simpatije osvojili. Nemojte da preterujete, ne budite vladar u vezi, već partner!

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Vodolija
POSAO

Mogli biste da izađete u susret kolegama, ali ne na svoju štetu – svako mora dati svoj predviđeni doprinos. Budite kolegijalni, ali držite se svojih principa.

LJUBAV

Osoba koju volite Vas trenutno podvrgava nekoj vrsti testa. Dajte sve od sebe da prekinete monotoniju, i naravno da prođete test sa najboljim ocenama.

ZDRAVLJE

Uzimajte više tečnosti.

Ribe
POSAO

Propagirate lične profesionalne planove. Pristupite proverenoj profesionalnoj metodi. Potražite pomoć kolega sa autoritetom.

LJUBAV

Neko Vas potajno posmatra sa simpatijama. Osoba koju volite daje sve od sebe da Vas maksimalno podrži. Zapamtite to, i kada partneru bude trebala podrška pružite je!

ZDRAVLJE

Više odmarajte.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu