Jarac zaljubljen do ušiju, Bik srećan u ljubavi, Ovan suveren u finansijama, a Vaga nezainteresovana za partnera. Dnevni horoskop za 10. januar 2018. godine. - iKragujevac


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 10.01.2018. godine:

OVAN
Posao
Bićete dovoljno uspešni da se nećete dvoumiti oko finansijske situacije koju trenutno imate. Možda ovaj višak negde investirate i da se ne pokajete. Niste neko ko sedi skrštenih ruku definitivno. Neko od kolega vas smatra svojim uzorom i može biti vaš sledbenik u poslu kojim se bavite.
Ljubav
Možda je vreme da se otvorite dovoljno na ovom segmentu jer imate izuzetno dobre aspekte gde možete pokazati entuzijazam osobi na koju mislite.
Zdravlje
Kratke migrene zbog velikog angažovanja na poslovnom segmentu.

BIK
Posao
Niste u prilici da birate i morate više da se uključite u celu raspravu. Nemate puno ni izbora osim da spustite ego i da dovoljno saslušate šta vam se upućuje od strane vaših pretpostavljenih. Nije vreme za veliki entuzijazam ovaj put. Bar se potrudite da završite ono što vam se plasira kao zadatak ili obaveza.
Ljubav
Imate više sreće na ovom polju. Jedna Škorpija vas obožava pa možete očekivati poziv za izlazak ako ste slobodni. Oni zauzeti su u status kvo već duže vreme.
Zdravlje
Imaćete možda problem sa pritiskom pa se savetuje više fizičke aktivnosti bez većeg izgovora.

BLIZANCI
Posao
Više ste opušteni u celoj situaciji nego što se možete pohvaliti većim uspehom. Neko može da vam dostavi više obaveza nego što možete da ih završite na vreme. Nemojte očajavati već pokažite malo veći entuzijazam kako bi se dobro uklopili u novu situaciju koju očekujete.
Ljubav
Pored vas je osoba koja zavređuje vašu pažnju pa se slobodno opustite u zagrljaju koji ste priželjkivali.
Zdravlje
Nemate ozbiljnih problema na ovom polju.

RAK
Posao
Mnogi predstavnici vašeg znaka nemaju veći problem sa sticanjem novca koliko sa ljudima u okruženju. Možda ste više džangljivi nego inače, jer ste u nekim situacijama loše procenili svoje poslovne mogućnosti. Nemojte se ustručavati da kažete šta mislite jer ćete svojom energijom doprineti uspešnoj saradnji ovaj put.
Ljubav
Osoba rođena u znaku Jarca vas već duže vreme posmatra. Nije na odmet da popričate da znate na čemu ste. Još uvek imate samo iluziju kao i nadu u vezi ove osobe.
Zdravlje
Osetljiv su vam stomak i grudi.

LAV
Posao
Imate visoko mišljenje o sebi i to očekujete i od drugih. Možda ste malo preterali u priči i ne možete iz svoje kože da pobegnete. Jedan Ovan bi mogao da vam pomogne u celoj priči. Savet u vezi finansija bi vam dobro došao jer možda negde malo više grešite pa nije na odmet da se posavetujete sa kolegom koji vam nesebično pruža pomoć.
Ljubav
Možda ste u pravu sa vašim partnerom nešto nije u redu. Imate utisak da ste malo preterali ovaj put. Imate običaj da samo sebe gledate i ne obraćate pažnju na osobu pored sebe.
Zdravlje
Lošije aspekte na polju zdravlja možete zaobići samo ako budete fizički aktivni.

DEVICA
Posao
Imate veća prava nego što vam se plasira. Ne dopustite sebi da ostanete u zapećku i van važnih tokova. Izborite se za vaš novčanik jer ste neko ko zavređuje pažnju, ali ste isto tako neko ko ne ume da sebe ceni. Pomoć prijatelja koja vam se pruža je neprikosnovena pa pokušjte da ga saslušate.
Ljubav
Niste dovoljno upućeni u emocije vašeg partnera ali vam se čini da ste počeli da se hladite na neki način.
Zdravlje
Pazite na srce.

VAGA
Posao
Nećete sedeti skrštenih ruku zasigurno jer vam se pruža šansa preko polja prijatelja da se odlično kotirate na poslu sa svojim kompetencijama. Imate odlične aspekte da se širite u svojim idejama koje mogu da vas odvedu u jednu povoljniju situaciju.
Ljubav
Partner primećuje da ste više rezervisani i da ga ne primećujete. Nemate pravo da zadržavate osobu pored sebe ako ste rešili da se emotivno udaljite.
Zdravlje
Možda malo više patite od nesanice.

ŠKORPIJA
Posao
Malo više entuzijazma kože da vam pruži otvoreno polje inostranstva. Ako ste komunikativni imaćete dovoljno dobar razlog da započnete saradnju sa klijentima koji nisu iz države u kojoj vi živite. Nekoliko kontakata više i nećete biti bez novca ovaj put.
Ljubav
Drugi Jarac ili Devica će vas pozvati na dejt. Izađite i proveselite se bez rezerve i odugovlačenja. Ne morate da se pravdate za svaku sitnicu ako ne ispunite partnerova očekivanja.
Zdravlje
Imate dosta aspekata koji nagoveštavaju da bi mogli da imate problem sa kostima i cirkulacijom.

STRELAC
Posao
Imate mišljenje da ste krenuli na put sa velikim preprekama. Put u poslovnom smislu vam se neće ostvariti željenim ciljem ako budete donosili odluke sa pesimističnim stavom. Ne dozvolite sebi da vas nešto dezavuiše na putu ka uspehu.
Ljubav
Jedan Lav je odličan izbor ako vi prvi priđete. Partner može imati veći ego nego obično pa su potrebna manja štimanja da sve bude skoro savršeno.
Zdravlje
Volite aktivan život a to podrazumeva i više vežbi bez izgovora.

JARAC
Posao
Niste ni slutili da se nešto više može dobiti od projekta na kome ste trenutno. Mada vaša strpljiva priroda posao dobija izuzetni intuitivno i niste neko ko bi na prvu loptu odustao. Umete dobro da osluškujete situaciju i da donesete ispravnu odluku.
Ljubav
Zaljubljeni ste do ušiju ali to ne umete da iskažete na pravi način. Možda delujete i malo više rezervisano sa ovim stavom trenutno koji imate.
Zdravlje
Problem u predelu pluća može da vam pokvari dan. Imate manji kašalj.

VODOLIJA
Posao
Niste jedini u situaciji u kojoj se nalazite. Mnogi iz vašeg okruženja imaju baš takav problem. Kolektivno vam treba savetnik pa se potrudite da ugostite stručnjaka iz oblasti kojom se bavite kako bi što pre stali na noge finansijski. Biće šanse za nešto više drugi put, vreme će učiniti svoje.
Ljubav
Bilizanci su pravi izbor za vas. Nemojte nasedati na nečiji hladan stav po pitanju emocija jer je u pitanju samo obična gluma.
Zdravlje
Ne morate da brinete za vaše zdravlje, trenutno je sve u redu.

RIBE
Posao
Ako se do sada niste oprobali na finansijskom tržištu možda je pravo vreme za to. Počnite sa jednom partijom kako bi se uverili u uspeh i priliv novčanih transakcija bez izuzetka. Ako je potrebno obratite se svom mentoru za narednu akciju jer ste u srži samog dešavanja pa ne morate da odustajete pod izgovorom da to nije za vas.
Ljubav
Imaćete dovoljno kontakata pa se očekuje da sretnete jednu jako zanimljivu osobu. Popričajte otvoreno o svojim emocijama ovaj put.
Zdravlje
Psihički ste se dovoljno naprezali da bi vam san povremeno dobro došao.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu