Dnevni horoskop za 17. 12. 2017.godine - iKragujevac


Dnevni horoskop

Ovo je Vaš dnevni horoskop!

Ovan

Možete ići na kraći put zbog posla. Mesec je u znaku Strelca i donosi Vam želju za tim aktivnostima. Iskoristite dobre aspekte. Pomalo ste rasejani i ne radi Vam se ništa. Nemate dovoljno energije za sve što treba da uradite danas. Motivišite se, nemojte sedeti kod kuće. Preosetljivi ste.

Bik

Strasti preovladavaju, čak ste pomalo i romantični. Skloni ste avanturi i flertu. Mesec je u polju strasti danas. Prilično ste nervozni što se tiče posla. Ne ide Vam sve kako ste zamislili. Pazite na troškove.

Blizanci

Flertujete sa dosta osoba, odlučite se koja Vam se najviše sviđa. Previše pričate drugima o svemu što imate u planu. Polje saradnje je bitno danas, pa bi trebalo da porazmislite sa kim sarađujete, kao i šta biste promenili.

Rak

Čuvajte privatni život za sebe. Strastveni ste danas. Fokusirajte se na posao. Moguć je osetan priliv novca. Danas ćete dobiti dobre vesti u vezi sa poslom. Imaćete previše obaveza. Organizujte se bolje.
Lav

Danas je dan za putovanje. Idite sa partnerom na neko novo mesto u gradu, na ručak ili kafu. Prijaće Vam promena. Bilo bi dobro da ovu nedelju iskoristite za zabavu, jer Vam na poslu neće biti baš idealno. Odradite ono što je prioritetno.

Devica

Nervozni ste i moguće su ozbiljne rasprave sa partnerom. Preko osobe koja živi u komšiluku možete upoznati nekog ko će Vam se dopasti. Bilo bi dobro da se usredsredite na završavanje započetih obaveza. Ne premarajte se.

Vaga

Bitno je da imate dobru komunikaciju sa partnerom. Tako ćete rešiti svaki nesporazum. Pričljiviji ste nego inače. Sve Vam ide od ruke. Ako imate priliku za kraći poslovni put, iskoristite je.

Škorpija

Osećate se dobro pored voljene osobe i sve ide kako treba. Romantični ste i ljubav cveta. Danas je sjajan dan za novac. Vredni ste. Ne uključujte emocije u posao. Pazite na ishranu.

Strelac

Pozitivni ste, ali danas Vam prija sloboda, a ne flert. Nekad se opteretite drugim obavezama, pa zaboravite na sebe. Uvedite promene. Bićete efikasniji ako se bolje organizujete. Povedite računa o fizičkom izgledu.

Jarac

Posvetite više vremena sebi danas. Prija Vam samoća, ako niste u vezi. Ako jeste, osamite se malo, niste raspoloženi za druženje. Organizujte se i pazite na rokove. Nemojte biti površni na poslu jer će se to primetiti.

Vodolija

Idelan je dan za druženje, zabavu i izlaske, pa ne odbijajte poziv za tako nešto. Drugi ljudi će biti od pomoći danas. Družite se malo više.

Ribe

Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza koje imate. Tako možete i danas imati probleme. Neka ženska osoba Vas može iznervirati, ne reagujte na provokacije. Potrudite se da se fokusirate na posao.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu