Bik i Lav sarađuju, Devica bez odmora, Jarac u dobiti. Dnevni horoskop za 24. oktobar 2017. godine. - iKragujevac


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 24. oktobar 2017. godine:

OVAN

Posao

Samo se opustite i čeka vas veoma uspešan poslovni dan. U vedroj atmosferi danas ćete moći da pružite maksimum. Dobra saradnja sa osobom rođenom u znaku Device.

Ljubav

Za slobodne Ovnove ovo neće biti dan u kojem će se desiti nešto važno. Sputavaju vas grč i strah.

Zdravlje

Pad imuniteta.

BIK

Posao

Čeka vas veliki posao. Kako vaš biznis ne bi trpeo zbog mešanja sa prijateljstvom, pokušajte da sistematizujete stvari. Rasporedite obaveze u toku dana. Lav može da vam bude dobar saveznik.

Ljubav

Neko vas gleda sa poštovanjem i divljenjem. Ali može biti da iza toga ne stoje iskrene namere nego potencijalna korist.

Zdravlje

Dobro.

BLIZANCI

Posao

Vama je što pre neophodna izvesnost kada su prihodi u pitanju. Ekonomija uspeha isključuje stihijski i kampanjski pristup. Bikovi su odlični za saradnju danas.
Ljubav

Blizanci u vezi imaju strah od raskida i gubitka partnera. Slobodni pripadnici ovog znaka će biti nešto opušteniji, pa je moguće poznanstvo sa osobom vedrog duha.

Zdravlje

Pripazite se povreda.

RAK

Posao

Vaši padovi umeju da budu jako bolni. Taman krenete uspešno, a potom vama ovlada strah. Zato stalno tražite podršku. Ali ona ovaj put izostaje.

Ljubav

Partner je nežan, i to vas ovaj put iznenađuje. Prošli ste kroz dosta hladan period. Horoskop za slobodne nagoveštava intrigantnu vezu.

Zdravlje

Žlezde mogu da budu osetljiva tačka.

LAV

Posao

Ovan ili Jarac će biti danas vaši prirodni saveznici. Ambicije vam ne manjka, samo da se kockice poslože, imaćete veoma uspešnu nedelju. Verujte u sebe.

Ljubav

Slobodni Lavovi mogu da očekuju susret koji će doneti dosta lepih iznenađenja. Oni koji su u braku ili u dužoj vezi ulaze u problematičan period.

Zdravlje

Dobro.

DEVICA

Posao

Ako ste uspeli da se odmorite tokom vikenda, to će vam biti najbolja investicija u poslednje vreme. Jer, posao ček vas, i to mnogo posla. Dosta obaveza su drugi prebacili na vas, delom i vašom krivicom.

Ljubav

Partner može da bude jako nežan prema vama danas. Možda ni vi ni on ne znate razlog, ali prihvatite to tako. Prijaće vam zajednička kupka.

Zdravlje

Posetite lekara.

VAGA

Posao

Dok ste u timu, svaki posao vam ide od ruke. Ali čim nešto samostalno probate, odjednom iskrsavaju nepredviđene poteškoće. Probajte da pronađete zlatnu sredinu.

Ljubav

I kada vi osećate da niste u elementu, prosto plenite. Današnji horoskop kaže da ćete biti kobni za Strelca ili Škorpiju.

Zdravlje

Problem sa disajnim organima.

ŠKORPIJA

Posao

Ono što ste planirali, i što je krenulo veoma dobro, odjednom staje. Planovi koje ste imali u vezi sa ugovaranjem jednog posla, pali su u vodi. Moraćete ispočetka da gradite.

Ljubav

Zatvarate se u sebe, iza neprobojne ljušture vaše samoće. Unutra ne može niko da prodre. Sledi faza pročišćenja.

Zdravlje

Problemi sa unutrašnjim organima.

STRELAC

Posao

Brzo donosite odluke koje odmah pokazuju koliko ste efikasni. U današnjem horoskopu za Strelca nema mesta nedoumicama. Lekciju iz prošlosti se dovoljno savladali.

Ljubav

Strelčevi u vezi mogu da imaju problema sa razumevanjem. Ne ide vam komunikacija. Ako ste slobodni Strelac, moguće je da ćete ući u kratku avanturu.

Zdravlje

Osetljiva vam je koža.

JARAC

Posao

Skoncentrisani ste na dobit, i tu nema menjanja planova. Moguće su promene taktike kako da dođete do cilja. U poslu će vam značiti pomoć Bika.

Ljubav

Danas niste u elementu. Jarčevi koji su u braku ili u vezi ulaze u period monotonije. Za slobodne ovo je period bezbrižnosti.

Zdravlje

Moguć išijas ili zapaljenje mišića.

VODOLIJA

Posao

Tražili ste prevelik zalogaj, iako ste imali drugačije dogovore. Moguće je da ćete u ovom poslu ostati kratkih rukava. Ne ustručavajte se da priznate grešku.

Ljubav

Vaša komunikacija je znatno uznapredovala. Nema više gluvih telefona ni preteranog egoizma. Ipak, to ne znači da treba da prestanete da mislite na sebe.

Zdravlje

Nije loše.

RIBE

Posao

Možete punim plućima da uđete u nove poslovne poduhvate. Očekuje vas dobar period. Niste bili nametljivi, ali je vaš rad daleko iznad saradnika. To je neko primetio.

Ljubav

Možda se osećate malo inferiornije u odnosu na partnera ili prema nekome za koga gajite simpatije. To je intenzivan, ali prolazan osećaj. Poradite na samopouzdanju.

Zdravlje

Problem sa reproduktivnim organima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu